onze dag

"We voelden ons echt een bruidspaar in deze kleding!"

Gerrit & Eline

Hierbij wat foto’s van onze kleding. Zowel het pak als de jurk komt bij jullie vandaan. Allebei zaten ze als gegoten en hebben we ze fijn mogen dragen. We voelden ons echt een bruidspaar in deze kleding!! Bedankt voor de service tijdens het uitzoeken en passen. Met name bij het pak was het erg leuk dat de tante van de bruid de bruidegom hielp met het uitzoeken van zijn pak. Dit maakte het extra speciaal! Op onze dag was het plaatje met deze kleding compleet, samen met de vervoersmiddelen en de bloemen. Alles paste goed bij elkaar. BEDANKT!! We bevelen jullie zeker aan bij

Groeten Gerrit & Eline

Fotocredits: Foto van Beek -Dodewaard
www.fotovanbeek.nl

Onze trouwkleding

Hollandse couture!

Onderscheidend Hollands design

De bruidsjapon die Eline draagt is van Creations of Leijten. Dit merk biedt een veelzijdige collectie bruidsjurken. Bij de japonnen van Creations of Leijten is vrijwel alles naar wens aan te passen, maatwerk dus! Je vindt bij ons een uitgebreide collectie, waarbij exclusief bij ons verkrijgbare modellen.

Bekijk meer van Creations of Leijten

TS Tailormade

Zelf je trouwpak ontwerpen

Het trouwkostuum dat Sander draagt heeft hij zelf ontworpen op onze TS-Tailormadeafdeling. Schitterend afgestemd op de kleur van de bruidsjurk van Annebeth. De mogelijkheden zijn eindeloos op onze tailormadeafdeling en je hebt altijd een uniek kostuum!

Lees meer over TS Tailormade
Adviseur bruidsmode

Chris van Bruchem:

Iedere bruidegom is uniek

"Een aanstaande bruidegom helpen om zijn trouwpak te vinden, is wat ik het liefste doe. Om jouw droom te verwezenlijken sta ik graag voor je klaar, maak vrijblijvend een afspraak!"
Adviseur bruidsmode