onze dag

"Stralen van de liefde, stralen in mijn jurk!"

Gerrieke

April 2017...
Na een mislukte poging in een andere bruidszaak, om een jurk te vinden die bij mij past, liep ik daarna bij Speksnijder naar binnen. Zonder afspraak... maar ik werd direct geholpen! Nadat ik een foto liet zien van de stijl die ik zocht, kwam de verkoopster met 5 vergelijkbare jurken aan. Degene die mij daarvan het mooiste leek, paste ik als eerste... en... dat werd mijn droomjurk! Wat een gezelligheid tijdens de keren dat ik ging passen; hartelijk ontvangst, kopje koffie, een babbeltje en...genieten van (het passen van) de jurk!

29-12-2017...
Onze trouwdag! Stralen van de liefde, stralen in mijn jurk! Ik voelde me er zo comfortabel in en wist het zeker: deze jurk was echt voor mij gemaakt.

Fotocredits: Evelien Kremer | Louis Haagman
www.instagram.com/evelien_kremer | www.louishaagman.n

mijn trouwkleding

Bruidsjurken met echte allure

Pronovias

De jurk die Gerrieke droeg was van Pronovias. Pronovias is een familiebedrijf dat zijn wortels heeft in het prestigieuze Barcelona (Spanje). Nog steeds worden daar de designs gemaakt van de prachtige bruidsjurken. Wat ooit begon met ontwerpen voor de ‘Catalonia’s high society’, is nu uitgegroeid tot een internationaal en toonaangevend bedrijf met verkooppunten over de gehele wereld.

Bekijk meer van Pronovias
Adviseur bruidsmode

Miranda van den Berg:

Iedere bruid is uniek

"Een aanstaande bruid helpen om haar droomjurk te vinden, is wat ik het liefste doe. Om jouw droom te verwezenlijken sta ik graag voor je klaar, maak vrijblijvend een afspraak!"