onze dag

"Dankzij jullie heb ik kunnen stralen!"

Geertrude

Ha Miranda,

Wat hebben wij genoten, wat op een mistige morgen begon, zoals ook op de foto's te zien is. Wat het extra gaaf maakte. En waar uiteindelijk de hele dag het zonnetje heeft geschenen. Wat een leuke reacties heb ik gekregen op mijn jurk, en nog steeds. Het allerbelangrijkste was dat ik dankzij jouw hulp de hele dag heb kunnen stralen. Nogmaals dank wat je voor mij hebt betekent voor de dag van mijn dromen. Het was een sprookje. Jij en jouw collega's hebben prachtwerk geleverd. Dit wordt ook ronduit door mij verteld hoor :)

We hebben wat foto's toegevoegd om jouw dankbare werk te showen. Deze foto's zijn gemaakt door Peter Honcoop, daar heeft hij een gave voor hoor om het vast te leggen zoals mensen zijn.

Met vriendelijke groet, Geertrude

Fotocredits: Peter Honcoop Fotografie
www.fotohoncoop.nl

mijn trouwkleding

Hollandse couture!

Creations of Leijten

De zachtblauwe bruidsjapon die Geertrude draagt is van Creations of Leijten. Creations of Leijten biedt onder het label 'Be The Light' een veelzijdige collectie bruidsjurken. Bij de japonnen van Creations of Leijten is vrijwel alles naar wens aan te passen, maatwerk dus! Je vindt bij ons een uitgebreide collectie, waarbij exclusief bij ons verkrijgbare modellen.

Bekijk Creations of Leijten