onze dag

"We voelden ons prachtig!"

Daniël & Natasja

Op 12 oktober 2017 zijn wij getrouwd en zowel het kostuum als de trouwjurk komen bij jullie vandaan. Samen hebben wij genoten van onze mooie dag en we voelden ons prachtig. Jullie hebben ons geweldig geholpen, jullie waren geduldig en niets was te veel. Daarom willen wij jullie heel erg bedanken voor de geweldige hulp die wij hebben gekregen bij het uitzoeken van het kostuum en de trouwjurk.

Fotocredits: Fotografie Gertenbach
www.fotografiegertenbach.nl

Onze trouwkleding

Internationale allure

2 Impress U

Natasja draagt een bruidsjurk van 2 Impress U, 2 Impress U ontwerpt en vervaardigd exclusieve bruids- en gelegenheidskleding met internationale allure! Elke japon is uniek en handgemaakt met de grootst mogelijke aandacht voor detail.

Meer over 2 Impress U

Moderne en elegante trouwpakken

Wilvorst

Daniël draagt een kostuum van Wilvorst, ben je op zoek naar een elegant en modern trouwpak? Dan is een trouwpak van Wilvorst iets voor jou. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie met trouwpakken van Wilvorst

Meer over Wilvorst
Adviseur bruidsmode

Nathalie de Jong:

Ieder bruidspaar is uniek

"Een aanstaande bruid of bruidegom helpen om haar of zijn droomoutfit te vinden, is wat ik het liefste doe. Om jouw droom te verwezenlijken sta ik graag voor je klaar, maak vrijblijvend een afspraak!"
Adviseur bruidsmode