onze dag

"Wij hebben het erg prettig gevonden"

Daan & Maria

Zoals beloofd zouden we nog een foto sturen van onze trouwdag, inmiddels alweer ruim een week geleden. Met het weer viel het uiteindelijk reuze mee en hebben we gelukkig buiten foto's kunnen maken. Zowel mijn jurk als het pak van Daan komen bij Speksnijder vandaan. Nogmaals heel hartelijk dank voor jullie hulp en goede service, we hebben het erg prettig gevonden!

Onze trouwkleding

Hollandse couture!

Creations of Leijten

De bruidsjapon die Maria droeg was van Creations of Leijten. Creations of Leijten biedt onder het label 'Be The Light' een veelzijdige collectie bruidsjurken. Bij de japonnen van Creations of Leijten is vrijwel alles naar wens aan te passen, maatwerk dus! Je vindt bij ons een uitgebreide collectie, waarbij exclusief bij ons verkrijgbare modellen.

Bekijk Creations of Leijten

Maatwerk

TS Tailormade

Daan draagt een eigen ontworpen kostuum van onze tailormadeafdeling.Een eigentijds trouwpak op maat is helemaal van nu. Zelf je trouwpak ontwerpen. Met TS-Tailormade hebben wij een label ontwikkeld waarbij al jouw wensen mogelijk zijn. Je kunt kiezen uit een keur aan stoffen uit de tailormade-collectie of uit de onlangs geïntroduceerde Ceremonia-collectie, die slechts op 8 adressen in Nederland te koop is. Hoe exclusief wil je het hebben? En alle details aan het kostuum? Ook die bepaal je zélf!

Meer over maatwerk
Adviseur bruidsmode

Nathalie de Jong:

Iedere bruid is uniek

"Een aanstaande bruid helpen om haar droomjurk te vinden, is wat ik het liefste doe. Om jouw droom te verwezenlijken sta ik graag voor je klaar, maak vrijblijvend een afspraak!"
Adviseur bruidsmode