onze dag

"Het was een geweldig mooie dag"

Bastiaan & Martine

Zoals beloofd onze trouwfoto’s, 28 september was onze bijzondere dag. Wij willen jullie heel hartelijk bedanken voor alle advies en hulp die jullie ons geboden hebben bij het uitzoeken van onze trouwkleding. Bastiaan zijn pak zat gegoten, met hulp van Chris van Bruchem helemaal samengesteld zoals hij het wilde. Mijn trouwjurk was een droomjurk om aan te hebben, doordat Joke Speksnijder zo goed door had wat ik zocht, paste het helemaal bij elkaar. Het weer werkte ook mee, waardoor we buiten foto’s konden maken. We hebben zoveel lovende woorden gehad. Het was een geweldig mooie dag, mede dankzij jullie hulp.

Hartelijke groeten,
Bastiaan & Martine

Fotocredits: SB-Fotografie
www.sb-fotografie.nl

Onze trouwkleding

Hollandse couture!

Onderscheidend Hollands design

De bruidsjapon die Martine draagt is van Creations of Leijten. Dit merk biedt een veelzijdige collectie bruidsjurken. Bij de japonnen van Creations of Leijten is vrijwel alles naar wens aan te passen, maatwerk dus! Je vindt bij ons een uitgebreide collectie, waarbij exclusief bij ons verkrijgbare modellen.

Bekijk meer van Creations of Leijten

Eigentijdse maatpakken

Een uniek trouwkostuum

Het trouwpak dat Bastiaan draagt is een eigen ontworpen trouwkostuum van onze maatwerkafdeling. Een eigentijds trouwpak op maat is helemaal van nu. Zelf je trouwpak ontwerpen. Met TS-Tailormade hebben wij een label ontwikkeld waarbij al jouw wensen mogelijk zijn.

Meer informatie over TS Tailormade
Adviseur bruidsmode

Chris van Bruchem:

Ieder bruidspaar uniek

"Een aanstaande bruidegom helpen om zijn trouwpak te vinden, is wat ik het liefste doe. Om jouw droom te verwezenlijken sta ik graag voor je klaar. Kom je als bruid? Dan helpen mijn collega's je met veel plezier. Maak vrijblijvend een afspraak!"
Adviseur bruidsmode