onze dag

"Alle pasmomenten waren een feestje!"

Edo en Astrid

Op vrijdag 7 februari 2020 hebben wij een prachtige trouwdag gehad! Achteraf gezien hebben wij met deze datum nog enorm veel geluk gehad en hebben wij met alle familie en vrienden er een onvergetelijke dag van kunnen maken!

Ik bedank jullie nogmaals voor de hele goede en fijne hulp bij het uitkiezen van mijn trouwjurk. Ook voor de aanwezige familieleden was het steeds weer een feestje om bij alle pasmomenten aanwezig te zijn. Er wordt gezorgd voor een warm ontvangst en bij het kiezen en passen is niets te veel.
Uiteindelijk heb ik op de grote dag kunnen stralen in mijn droomjurk en heb ik zeer veel complimenten ontvangen over de prachtige jurk!

Ook mijn man heeft bij jullie een mooi trouwpak kunnen uitkiezen en is fijn geholpen. Het pak stond hem heel goed! Namens hem ook bedankt voor de prettige en goede service.

Wij kunnen terugkijken op een erg geslaagde dag!

Met vriendelijke groeten,

Astrid van Veen

Fotocredits: Ernst Klip Fotografie
www.ernstklip.nl


Onze trouwkleding

Traditie & Romantiek

Très Chic

Astrid draagt een bruidsjurk van Très Chic. De collectie van Très Chic is collectie is toegankelijk en veelzijdig. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van Tres Chic.

meet over Très Chic

Zelf je trouwpak ontwerpen

TS Tailormade

Edo draagt een eigen ontworpen kostuum van onze tailormadeafdeling.Een eigentijds trouwpak op maat is helemaal van nu. Zelf je trouwpak ontwerpen. Met TS-Tailormade hebben wij een label ontwikkeld waarbij al jouw wensen mogelijk zijn. Je kunt kiezen uit een keur aan stoffen uit de tailormade-collectie of uit de onlangs geïntroduceerde Ceremonia-collectie, die slechts op 8 adressen in Nederland te koop is. Hoe exclusief wil je het hebben? En alle details aan het kostuum? Ook die bepaal je zélf!

Meer over maatwerk
Adviseur bruidsmode

Thera Streefland:

Ieder bruidspaar is uniek

"Het is een feest om samen met de aanstaande bruid op zoek te gaan naar de jurk die helemaal bij haar past... ik help je met heel veel plezier! Mijn collega's op de herenafdeling staan voor jou als aanstaande bruidegom klaar met een passend advies. Maak snel een afspraak!"
Adviseur bruidsmode