onze dag

"Terugblik op een prachtige trouwdag!"

Anton en Annieke

Joke heeft mij enorm fijn geholpen. Ik had al helemaal een idee wat ik wilde qua trouwjurk, maar tot twee keer toe trouwde iemand uit mijn familie en kennissenkring met ‘ dezelfde smaak’ . Dus bij de eerste afspraak had ik geen idee in wat voor jurk ik zou trouwen. Ik heb toen foto’s laten zien, maar wel aangegeven dat ik wat anders wilde. Joke liet verschillende jurken zien, maar na 3 jurken passen wist ik het niet meer. Alle drie de jurken hadden wel iets wat ik mooi vond. Joke wist daar wel raad mee en uiteindelijk hebben we de jurk ‘zelf samengesteld’. Ik ben nog steeds blij met deze keuze! Op onze trouwdag en zelfs daarna kreeg ik zoveel complimentjes. Echt heel leuk!

Anton heeft bij Bram een Speksnijder Tailormade pak samen laten stellen. Hij wist dat ik een groen trouwpak heel erg mooi vond. Maar zelf had hij grijs in gedachten. Het leuke is dat het nu een combinatie van geworden is. Ik zou een maatpak iedereen aanraden. Zeker voor een bruiloft. Alles was tot in detail uitgezocht en met een persoonlijke touch, zoals onze initialen in de kraag en een leuke binnen voering waarop de trouwdatum was geborduurd. Ontzettend bedankt!

Dankzij jullie hebben wij een hele mooie trouwdag gehad op 11 april 2019. We genieten nog iedere keer na van de foto´s.

Groetjes,

Anton en Annieke

Fotocredits: Fotografie J. Loo
www.fotografiejloo.nl

Onze trouwkleding

Hollandse couture!

Creations of Leijten

Annieke draagt een bruidsjapon van Creations of Leijten. Creations of Leijten brengt onder het label Be the Light! een zeer veelzijdige collectie bruids- en avondkleding op de Europese markt. De collectie kan geheel naar maat geleverd worden in 30 verschillende kleuren en onderscheidt zich door door hoge kwaliteit, exklusief materiaalgebruik, spreekwoordelijke pasvorm en uitzonderlijk korte levertijden.

Meer over Creations of Leijten

Zelf je trouwpak ontwerpen

TS Tailormade

Anton heeft zijn trouwpak zelf ontworpen op onze tailormade-afdeling, ontdek ook de mogelijkheden van maatwerk!

Meer over maatwerk
Adviseur bruidegommode

Bram van den Bogaard:

Ieder bruidspaar is uniek

"Een aanstaande bruidegom helpen om zijn droomoutfit te vinden, is altijd weer een uitdaging... Maar die ga ik met plezier aan!"
Adviseur bruidegommode