onze dag

"Wat heb ik genoten"

Martine

Hartelijk bedankt voor het uitzoeken en verder aanpassen van deze prachtige trouwjurk! Bedankt voor de ruime tijd die jullie namen en de aandacht die jullie gaven, ook om mijn twijfels weg te nemen! Op de dag zelf heb ik erg genoten en de jurk zat de hele dag heerlijk!

Fotocredits: Anck Photography
www.anck.nl

mijn trouwkleding

Bruidsjurken met echte allure

Pronovias

De bruidsjapon die Martine droeg was van Pronovias. Pronovias trouwjurken zijn immens populair. Pronovias staat voor vrouwelijkheid en elegantie. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van Pronovias, ontdek de collectie van dit populaire Spaanse merk.

Bekijk Pronovias
Adviseur bruidsmode

Marry Geneugelijk:

Iedere bruid is uniek

"Een aanstaande bruid helpen om haar droomjurk te vinden, is wat ik het liefste doe. Om jouw droom te verwezenlijken sta ik graag voor je klaar, maak vrijblijvend een afspraak!"
Adviseur bruidsmode

Alle twijfels weggenomen!

"Speksnijder gaf persoonlijk advies"

Het uitzoeken van de jurk was met jou Marry! Je hebt heel goed aangevoeld welke jurk bij mij zou passen! Het verder op maat maken en aanpassen van de jurk was met Nathalie en Joke. Hartelijk bedankt voor de tijd die jullie namen en de aandacht die jullie gaven, ook om mij te overtuigen en twijfels weg te nemen!

Hartelijke groet, Martine