Passie

Al meer dan 40 jaar is het onze passie om bruidsparen te laten stralen op hun trouwdag! Wij zijn gespecialiseerd in het op maat leveren van bruidskleding aan bruid en bruidegom. In Bergambacht gelegen tussen Gouda en Rotterdam hebben talloze bruidsparen de weg naar ons gevonden en hebben hier hun keuze kunnen maken voor een droomjapon of een stijlvol trouwkostuum. En ook in de wijde regio rondom Veenendaal hebben we menig bruidegom aangekleed.

speksnijder bruid en bruidegom (12).jpg

Inspiratie

Natuurlijk wil je eerst heerlijk inspiratie opdoen, nu dat kan op deze website! Er zijn honderden foto's van de meest bijzondere jurken, kostuums en accessoires te zien. Een bruidsshow die we regelmatig organiseren is ook een aanrader.

Bruidskinderen

Ook bruidskinderen kunnen wij stijlvol en toch speels aankleden. Onze kindercollectie Monny biedt hiervoor tal aan eigentijdse mogelijkheden. Een bruidsmeisje met een jurkje in de zelfde stijl en stof als jouw trouwjurk, kunnen wij ook verzorgen. Hetzelfde geldt voor de bruidsjonker en het trouwpak van de bruidegom. Vraag het ons gerust

bruidskinderen_bij_speksnijder.png

Gekleurd

Ben je op zoek naar een gekleurde bruidsjapon? Daarvoor hebben we ook veel mogelijkheden en ideeën. Vraag er naar in ons bruidshuis of laat je vast inspireren op Pinterest

Zelf maken

Wil je zelf jouw trouwjurk maken? Dan kunnen wij je een knippakket leveren in een keur aan stoffen en kleuren

Bruid

Ons bruidshuis is gevestigd boven de modewinkel van Speksnijder Mode aan de Hoofdstraat 105 in Bergambacht. In 2008 is er een volledig nieuw pand gebouwd met een prachtige ruimte waar wij onze bruidsjaponnen én alle accessoires die daarbij horen presenteren.

speksnijder bruid en bruidegom (13).jpg

Je kunt passen in speciale VIP-rooms waar alle privacy is gewaarborgd én flaneren over een catwalk met imposante spiegels. Ben je op zoek naar een volledige bruids-outfit? Wij kleden je van top tot teen. Je hebt keuze uit zo'n 300 modellen. Zoek je alleen aanvullende accessoires ook dan ben je altijd welkom.

speksnijder bruid en bruidegom (11).jpg

Wij voeren eigentijdse en gerenommeerde merken en bezoeken (internationale) beurzen om steeds de meest actuele modellen op voorraad te hebben én jou te kunnen adviseren over de laatste trends.

Modern atelier

Speksnijder biedt een zeer uitgebreide collectie bruidsmode. Op ons eigen moderne atelier kunnen wij alle wensen en aanpassingen aan trouwjurk of trouwpak vakkundig uitvoeren. En de vermaakkosten die daarbij horen? Die nemen wij voor onze rekening!

 

gekleurde_bruidsjurk_speksnijder_bruidsmode.png

Bruidegom

Zowel in Bergambacht als in Veenendaal tref je prachtige afdelingen (privacy gewaarborgd) aan met een keur aan trouwpakken. Ook hier staan onze medewerkers klaar met een passend advies. De collectie bestaat uit toonaangevende merkkostuums zoals Cossmo en Wilvorst. Naast de kostuums in onze steeds wisselende collectie kunnen we aan al jouw speciale wensen invulling geven met kostuums op maat. Zoek je een specifieke kleur, een bijzonder model of wil je je trouwpak personaliseren? Alles is mogelijk. op onze tailormadeafdeling. Daarnaast presenteren we je graag alle bijpassende accessoires zoals shirts, dassen, plastrons, manchetknopen, onderkleding en schoenen uit ons Schoenenkabinet.

Het is een pré om in één zaak te kunnen slagen voor zowel bruid als bruidegom, alles kan perfect op elkaar worden afgestemd! En slaagt de bruid voor een jurk, dan zit er voor jou een leuke korting in...

speksnijder bruid en bruidegom (4).jpg

Afspraak maken

Om je persoonlijk te kunnen adviseren is het verstandig om een afspraak te maken, wij nemen dan alle tijd voor je en maken er voor jou en voor degenen die je meeneemt een onvergetelijke ervaring van! Hiervoor kun je bellen tijdens onze openingstijden, of maak zelf een afspraak in onze digitale agenda! 

speksnijder bruid en bruidegom (3).jpg


Alles is mogelijk!

Wat je wens ook is...

Bij Speksnijder Bruidsmode is alles mogelijk, dit omdat we veel op ons eigen atelier bedenken en uitwerken, benieuwd? Kom dan snel langs!

Maak een afspraak met Joke Speksnijder

Gastvrouw en adviseur Bruidsmode

0182-358129

Filiaal: Bruidsmode

MAAK EEN AFSPRAAK
AddThis disabled due to cookie consent.