De bruid en haar jurk...

Om het strálende middelpunt te zijn op jouw dag kies je de mooiste bruidsmode. Speksnijder heeft alles in huis voor een droomoutfit! Onze vakkundige medewerkers staan klaar om je de mooiste modellen te presenteren. Passen kun je in onze speciale VIP-rooms waar je samen met je familie of vrienden de door jou uitgezochte japonnen kunt passen. Als bruid kun je flaneren over een echte catwalk met imposante spiegels. En jouw droomoutfit hoeft echt niet altijd 'duur' te zijn. Geef je budget aan en wij gaan graag, samen met jou, de uitdaging aan om voor dat budget te slagen!

Maak direct een afspraak in onze digitale agenda met één van onze adviseurs.

Foto's kijken

Op onze website zijn honderden foto's te zien van de mooiste bruidsmode. Van alle merken hebben we overzichtelijk een pagina met daarin een link naar foto's. Natuurlijk maken ook zelf de mooiste beelden tijdens fotoshoots of shows. Kijk hiervoor op Facebook, pin onze foto's op Pinterest of volg ons op Instagram. Je kunt ook op de link hieronder klikken! 

Ons bruidshuis

Neem een kijkje in ons bruidshuis en kom vast in die strálende sfeer!

                                                                                       

Topmerken...

Wij werken met toonaangevende merken, wat dacht je van:

Abrazi, Achberger, Affinity, Atelier van Salt, Kleemeier, Tres Chic, Brinkman, Elsa, Enzoani, Hyos, 2 Impress U, Creations of Leijten, Ladybird, Modeca, Noblesse, Poirier, P&S, Pronovias, Pure, Rembo stylingPink by Paradox, Marylise, Benjamin Roberts, Jessie K, Nina Fiarucci, RainbowLa Sposa


AddThis disabled due to cookie consent.