Je eigen trouwpak ontwerpen

Je eigen trouwpak ontwerpen

Een eigentijds trouwpak op maat is helemaal van nu. Zelf je trouwpak ontwerpen. Met TS-Tailormade hebben wij een label ontwikkeld waarbij al jouw wensen mogelijk zijn. Je kunt kiezen uit een keur aan stoffen uit de tailormade-collectie of uit de onlangs geïntroduceerde Ceremonia-collectie, die slechts op 8 adressen in Nederland te koop is. Hoe exclusief wil je het hebben? En alle details aan het kostuum? Ook die bepaal je zélf!

Graag helpen we je kiezen, persoonlijk advies bij het ontwerpen van de trouwpak is uiterst belangrijk. Neem je (schoon)ouders of vrienden gezellig mee. Maak een afspraak met één van onze medewerkers.


Van harte welkom!

We adviseren je graag persoonlijk, maak een afspraak!

TS tailormade

Eigentijdse maatpakken

“Strak in het pak op de dag van je dromen!"

Meer informatie...


Een uniek trouwpak

Door zelf je trouwpak te ontwerpen verras jij de bruid enorm. Tot op detail kan je alles zelf uitzoeken en je kunt kiezen uit een fantastische stoffencollectie, bijzondere voering-stoffen en schitterende knopen. Om het allemaal nog origineler én persoonlijker te maken is het mogelijk om op verschillende plaatsen persoonlijke teksten te borduren in het colbert. Bijvoorbeeld op de onderkraag of aan de binnenzijde.
Lijkt het je ingewikkeld, dat valt allemaal wel mee. We starten met het passen van een paskostuum en bepalen zo je maat. Daarna kijken we welke aanpassen we doorvoeren voor de perfecte pasvorm. Hierbij kan je kiezen uit verschillende modellen. Daarna gaan we samen met jou op zoek naar een mooie stof waarna we de details gaan bepalen. Zo ontstaat er een bijzonder én persoonlijk geheel. Graag helpen we je kiezen en ontwerpen, maak een afspraak en ontdek hoe uniek het is...
Kijk op Pinterest, hier hebben we diverse voorbeelden voor je klaar staan!

persoonlijk adviseur

Bram van den Boogaard

Je eigen pak ontwerpen...

Dat doe ik graag samen met jou. Een persoonlijk advies is altijd prettig en daarom sta ik graag voor je klaar. En dat kan op afspraak, op het moment dat het jou uitkomt. We nemen dan alle tijd voor je!

persoonlijk adviseur

Onze Speksnijder Winkels