Luxe overhemden voor de bruidegom

Luxe overhemden voor de bruidegom

Een bijpassende shirt bij het trouwpak van je keuze is vanzelfsprekend. De tint mooi afgestemd op de jurk van de aanstaande bruid... Met een luxe overhemd van John Miller zie je er perfect uit, je kunt kiezen uit diverse shirts, desgewenst naar eigen ontwerp!


Graag nodigen wij je uit om de favoriete shirt van John Miller te komen passen op onze bruidegomafdeling in onze winkels

Van harte welkom!
We adviseren je graag persoonlijk, maak een afspraak!

John Miller

Luxe

strijkvrije kwaliteiten

Meer inspiratie opdoen...

Vele mogelijkheiden

Het Hollandse merk John Miller bied een prachtige collectie luxe overhemden in hoge kwaliteit katoen, waaronder mooie smoking overhemden. Deze overhemden zijn uitermate geschikt als overhemd onder jouw trouwpak. Speksnijder heeft verschillende soorten op voorraad, met of zonder dubbel manchet. Wil je een exclusief overhemd? Ook dat kan, want je kunt er met John Miller ook zelf één ontwerpen! We laten je graag onze mogelijkheden zien!

Maak een afspraak, neem je (schoon)ouders mee en ontdek op onze bruidegomafdeling in onze winkels welk shirt jou op het lijf geschreven is! Je adviseren je graag persoonlijk.


.

persoonlijk adviseur

Ben van den Bogaart

John Miller ontdekken...

Dat doe ik graag samen met jou. Een persoonlijk advies is altijd prettig en daarom sta ik graag voor u klaar. Maak een afspraak, dan heb ik alle tijd voor je!

persoonlijk adviseur

Onze Speksnijder Winkels