Bruidsjurken met klasse

Bruidsjurken met klasse

De trouwjurken van White One zijn vrouwelijk en stralen klasse uit. Je herkent de japonnen aan de vrouwelijke belijning en de verschillende laagjes stof. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van White One, bekijk de foto's van alle jurken die wij kunnen leveren door op de foto te klikken. Kom je een leuke jurk tussen de inspriatie beelden tegen en ben je benieuwd of deze in de winkel hangt om te passen? Neem contact met ons op.

Graag nodigen we je uit om jouw droomjurk van White One te komen passen in ons bruidshuis in Bergambacht.

Van harte welkom!
We adviseren je graag persoonlijk, maak een afspraak!

White One

Charme en elegantie

Grote en gevariëerde collecties
Meer inspiratie opdoen...

Betaalbaar

Koop je een jurk van White One, dan koop je een jurk van de makers van Pronovias, dezelfde designers werken namelijk aan deze collecties. Pronovias is sinds jaar en dag één van de bekendste bruidsmodemerken ter wereld. Iedere bruid die een jurk aantrekt van White One begint te stralen, ontdek het zelf en maak een afspraak. We heten je van harte welkom in ons gezellige bruidshuis. Onze adviseurs bedienen je persoonlijk -heel privé- in sfeervolle VIP-rooms.


Adviseur bruidsmode

Nathalie de Jong

White One ontdekken...

Dat doe ik graag samen met jou. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor je klaar. Maak vrijblijvend een afspraak, dan heb ik alle tijd voor je!

Adviseur bruidsmode

Onze Speksnijder Winkels