Traditie & Romantiek

Traditie & Romantiek

Dat zijn de kernwoorden van de ontwerpers van Tres Chic. De collectie is toegankelijk en veelzijdig. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van Tres Chic, bekijk de foto's van alle jurken die wij kunnen leveren door op de foto te klikken. Kom je een leuke jurk tussen de inspriatie beelden tegen en ben je benieuwd of deze in de winkel hangt om te passen? Neem contact met ons op.

Graag nodigen we je uit om jouw droomjurk van Tres Chic te komen passen in ons bruidshuis in Bergambacht.

Van harte welkom!We adviseren je graag persoonlijk, maak een afspraak!

Tres Chic

Een lust voor het oog

De collectie is volop aan te passen naar jouw wensen!
Meer inspiratie opdoen...

Verfijnd

Traditionele, toegankelijke bruidsmode voor de romantische bruid. Van verfijnd klassiek tot echte prinsessenjaponnen. De collectie is volop aan te passen aan de wensen van de bruid. De collectie kenmerkt zich door prachtige, romantische belijningen in combinatie met mooi kant. Met uiteenlopende materiaalkeuzes als taffeta, organza en satijn is de collectie een lust voor het oog

Maak een afspraak, neem de (schoon)moeder en je vriendinnen mee en ontdek in ons gezellige bruidshuis in welke jurk van bijvoorbeeld Tres Chic jij echt gaat stralen! We helpen je persoonlijk en heel privé in sfeervolle VIP-rooms.


Adviseur bruidsmode

Joke Speksnijder

Tres Chic ontdekken...

Dat doe ik graag samen met jou. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor je klaar. Maak vrijblijvend een afspraak, dan heb ik alle tijd voor je!

Adviseur bruidsmode

Onze Speksnijder Winkels