Shinen met de juiste schoenen

Shinen met de juiste schoenen

Rainbow is één van de grootste merken op het gebied van trouwschoenen. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van Rainbow. Goed om te weten is dat we de schoenen ook in elke gewenste kleur kunnen laten spuiten! Bekijk de foto's van alle schoenen die wij kunnen leveren door op de foto te klikken.
Graag nodigen we je uit om jouw schoenen van Rainbow te komen passen in ons bruidshuis in Bergambacht.

Van harte welkom!

We adviseren je graag persoonlijk, maak een afspraak!

rainbow

Perfecte pasvorm

Prettig lopen op jouw dag!
Meer inspiratie opdoen...

Divers

De collectie van Rainbow is erg divers. Of je nu houdt van een lage hak of hoge naaldhak, peeptoe, brede leest, ronde of spitse voorkant, iedereen kan slagen met de Rainbow-collectie Bijna alle schoenen zijn voorzien van een gewatteerde binnenvoering. Hierdoor hebben de schoenen een optimaal draagcomfort. De fraaie parels, gespjes en strikjes geven de schoen nog eens extra allure. Wil je nu graag op je bruiloft schoenen in een speciale kleur of bijpassend bij je gekleurde bruidsjapon? Dit is geen probleem. De schoenen uit de Rainbow collectie kunnen gekleurd worden in iedere gewenste kleur. Ook leuk voor na de bruiloft, zo blijven de schoenen niet ongedragen in de kast staan!

Adviseur bruidsmode

Thera Streefland

Rainbow ontdekken...

Dat doe ik graag samen met jou. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor je klaar. Maak vrijblijvend een afspraak, dan heb ik alle tijd voor je!

Adviseur bruidsmode

Onze Speksnijder Winkels