Eenvoudige en stijlvolle jurken

Eenvoudige en stijlvolle jurken

Hoe leuk is het om in een jurk van een Nederlandse designer te trouwen? Modeca komt ieder jaar met een fantastische collectie. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van Modeca, bekijk de foto's van alle jurken die wij kunnen leveren door op de foto te klikken. Kom je een leuke jurk tussen de inspriatie beelden tegen en ben je benieuwd of deze in de winkel hangt om te passen? Neem contact met ons op.

Graag nodigen we je uit om jouw droomjurk van Modeca te komen passen in ons bruidshuis in Bergambacht.

Van harte welkom!


We adviseren je graag persoonlijk, maak een afspraak!

Modeca

Van Nederlands design

Eenvoudig, stijlvol en een tikje uitdagend...
Meer inspiratie opdoen...

Goede keuze

Kiezen voor een jurk van Modeca is een goede keuze. Want hoe leuk is het om in een trouwjurk van een Nederlandse designer te trouwen? Modeca komt elk jaar met een frisse, modieuze collectie, die de moderne

bruid zeer aanspreekt. Al ruim 70 jaar is Modeca een begrip binnen de internationale bruidsmodewereld. De collectie van Modeca is stijlvol, soms uitdagend en een tikkeltje vintage. Je ziet dat de ontwerper zich heeft laten inspireren door het klassiek ballet. Modeca maakt prachtig afgewerkte bruidsjurken van mooie stoffen. Én met oog voor detail.

Ontdek de collectie van Modeca, maak een pasafspraak. We heten je van harte welkom in ons gezellige bruidshuis. Onze adviseurs bedienen je persoonlijk -heel privé- in sfeervolle VIP-rooms.


Adviseur bruidsmode

Nathalie de Jong

Modeca ontdekken...

Dat doe ik graag samen met jou. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor je klaar. Maak vrijblijvend een afspraak, dan heb ik alle tijd voor je!

Adviseur bruidsmode

Onze Speksnijder Winkels