Romantisch en betaalbaar

Romantisch en betaalbaar

Ben jij op zoek naar een echte droomjapon? Dan hoef je niet verder te kijken dan de Jessie K. collectie. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van Jessie K. Bekijk de foto's van alle jurken die wij kunnen leveren door op de foto te klikken. Kom je een leuke jurk tussen de inspriatie beelden tegen en ben je benieuwd of deze in de winkel hangt om te passen? Neem contact met ons op.

Graag nodigen we je uit om jouw droomjurk van Jessie K. te komen passen in ons bruidshuis in Bergambacht.

Van harte welkom!

We adviseren je graag persoonlijk, maak een afspraak!

Jessie K.

Droomcollectie

Betaalbare kwaliteitsjurken
Meer inspiratie opdoen...

Flatterend

Deze lijn heeft Brian Kuipers (de ontwerper van Très Chic) vernoemd naar zijn dochter Jessie. Jessie K. Young & In Love is een schot in de roos voor de romantische bruid. Het is een commerciële collectie waarin de runners uit alle labels zich nog eens presenteren op een nieuwe wijze. Deze romantische, jonge collectie bestaat uit mooie kwaliteitsjurken die ook nog eens betaalbaar zijn. Het zijn flatterende A-lijn jurken gemaakt van mooie materialen met her en der een vleugje kleur. Je kunt kiezen uit romantische strapless jurken of modellen met een halternek, boothals of schouderbandjes. Ceinturen en kantapplicaties zorgen voor speelse details en bieden de mogelijkheid je jurk aan te passen naar jou stijl en smaak. Ontdek de collectie van Jessie K. en maak een afspraak. We heten je van harte welkom in ons gezellige bruidshuis. Onze adviseurs bedienen je persoonlijk -heel privé- in sfeervolle VIP-rooms.


Adviseur bruidsmode

Thera Streefland

Jessie K. ontdekken...

Dat doe ik graag samen met jou. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor je klaar. Maak vrijblijvend een afspraak, dan heb ik alle tijd voor je!

Adviseur bruidsmode

Onze Speksnijder Winkels