Hollandse couture!

Hollandse couture!

Creations of Leijten biedt onder het label 'Be The Light' een veelzijdige collectie bruidsjurken. Bij de japonnen van Creations of Leijten is vrijwel alles naar wens aan te passen, maatwerk dus! Je vindt bij ons een uitgebreide collectie, waarbij exclusief bij ons verkrijgbare modellen. Bekijk de foto's van alle jurken die wij kunnen leveren door op de foto te klikken. Mocht je een leuke jurk tussen de inspriatie beelden voorbij zien komen en ben je benieuwd of deze in de winkel hangt om te passen? Neem contact met ons op.

Graag nodigen we je uit om jouw droomjurk van Creations of Leijten te komen passen in ons bruidshuis in Bergambacht.

Van harte welkom!
We adviseren je graag persoonlijk, maak een afspraak!

Creations of Leijten

Maatwerk

Aan te passen volgens al jouw wensen!
Meer inspiratie opdoen...

Onderscheidend Hollands design

De bruidsjurken van Creations of Leijten zijn uniek Hollands. Door de korte lijnen bij dit merk kunnen wij voor jou een unieke jurk realiseren. Wil je bij de jurk van je keuze een langere mouw, of juist mouwloos? Of kies je voor een andere kleur? Geen probleem. Je kunt zo wie zo kiezen uit 30 verschillende kleuren. Daarbij is de pasvorm fantastisch en wordt er gebruik gemaakt van exclusieve stoffen en materialen. De levertijden zijn uitzonderlijk kort, dus nadert je trouwdag al snel? Dan is een jurk van Creations of Leijten een prima keuze, we helpen je graag kiezen!

Adviseur bruidsmode

Nathalie de Jong

Creations of Leijten ontdekken...

Dat doe ik graag samen met jou. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor je klaar. Maak vrijblijvend een afspraak, dan heb ik alle tijd voor je!

Adviseur bruidsmode

Onze Speksnijder Winkels