Flatterende bruidsmode

Flatterende bruidsmode

Als je een spectaculaire entree wilt maken met een eigentijdse en unieke trouwjurk, dan is de Brinkman-collectie perfect voor jou. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van Brinkman, bekijk de foto's van alle jurken die wij kunnen leveren door op de foto te klikken. Mocht je een leuke jurk tussen de inspriatie beelden voorbij zien komen en ben je benieuwd of deze in de winkel hangt om te passen? Neem contact met ons op.

Graag nodigen we je uit om jouw droomjurk van Brinkman te komen passen in ons bruidshuis in Bergambacht.

Van harte welkom!We adviseren je graag persoonlijk, maak een afspraak!

Brinkman

Romantisch en uniek

Wees jezelf op een unieke manier!
Meer inspiratie opdoen...

Perfect

In de ontwerpen van het Nederlandse bruidsmodelabel Brinkman vind je een specifieke signatuur die alleen de ontwerpers van Brinkman je kunnen laten ervaren. Brinkman - prachtig design voor de eigentijdse bruid. Dit is dé collectie voor bruiden die van een uitdaging houden, die zich niet in een hokje laten stoppen en die optimaal willen stralen op hun grote dag. De collectie is ontworpen met een onderscheidende aantrekkingskracht, waarbij prachtige stoffen worden gebruikt om unieke designs te creëren, samen met silhouetten die het lichaam perfect flatteren en complimenteren.Adviseur bruidsmode

Marry Geneugenlijk

Brinkman ontdekken...

Dat doe ik graag samen met jou. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor je klaar. Maak vrijblijvend een afspraak, dan heb ik alle tijd voor je!

Adviseur bruidsmode

Onze Speksnijder Winkels