Bijzondere sieraden

Bijzondere sieraden

Ben je op zoek naar moderne of juist klassieke sieraden bij je bruidstoilet? In de collectie van Abrazi tref je ze beiden, bekijk de foto's van de sieraden van Abrazi die wij kunnen leveren door op de foto te klikken.

Graag nodigen we je uit om de mooiste sieraden uit te zoeken bij je trouwjurk in ons bruidshuis in Bergambacht.

Van harte welkom!

We adviseren je graag persoonlijk, maak een afspraak!

Abrazi

Om te shinen!

Modern of klassieke sieraden
Meer inspiratie opdoen...

Handwerk

Abrazi is een jong en dynamisch Nederlands bedrijf wat in 2003 is gestart met het creëren van bruidsjuwelen. Deze juwelen worden met de hand vervaardigd en er wordt gewerkt met de mooiste materialen zoals kristal en parels. De collectie met halskettingen, armbanden, oorbellen en tiara's, die wij in huis hebben van dit merk, vormen een prachtige match bij zowel de moderne bruidsmode als bij een ingetogen klassiek bruidstoilet.

Heb je je droomjurk gevonden? Dan maken wij graag je look compleet met de juist accessoires zoals die van Abrazi, maak een pasafspraak! Onze adviseurs helpen je graag persoonlijk én heel privé in sfeervol ingerichte VIP-rooms waar je je terug kunt trekken met je familie of vriendinnen.


Adviseur bruidsmode

Nathalie de Jong

Pronovias ontdekken...

Dat doe ik graag samen met jou. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor je klaar. Maak vrijblijvend een afspraak, dan heb ik alle tijd voor je!

Adviseur bruidsmode

Onze Speksnijder Winkels