Unieke bruidsshoenen

Unieke bruidsshoenen

Hou jij van uniek, van mooie materialen en een fantastische pasvorm? Dan zijn de schoenen van Fiarucci iets voor jou. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van Fiarucci, bekijk de foto's van alle schoenen die wij kunnen leveren door op de foto te klikken.

Graag nodigen we je uit om jouw outfit compleet te maken met de juiste schoenen. Welkom in ons bruidshuis in Bergambacht.

We adviseren je graag persoonlijk, maak een afspraak!

Fiarucci

Voor de fashionista's

Als jouw schoenen net zo op moeten vallen als je jurk.
Meer inspiratie opdoen...

Italiaans ontwerp

Bij de ultieme trouwjurk, horen natuurlijk ook ultieme schoenen. Schoenen waarop je de hele dag comfortabel kunt lopen, liefst tot in de kleine uurtjes! De ontwerpen van Fiarucci maakt een prachtige bruidscollectie met unieke schoenen voor de modebewuste bruid. Van sleehak, hippe laarsjes tot glanzende sneakers, maar ook klassieke modellen met kant en van leer. Ontdek de collectie van Fiarucci en maak een afspraak. We heten je van harte welkom in ons gezellige bruidshuis.


Adviseur bruidsmode

Joke Speksnijder

Nina Fiarucci ontdekken...

Dat doe ik graag samen met jou. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor je klaar. Maak vrijblijvend een afspraak, dan heb ik alle tijd voor je!

Adviseur bruidsmode

Onze Speksnijder Winkels